fitout-YTC-C2
FIT-OUT munkák A belső irodaterek kialakításának szakértői vagyunk. Vállaljuk irodaházak bérlői irodaterületeinek, közösségi- és recepciós tereinek az épület tartószerkezeti megépítése után a teljes körű befejező szakipari munkálatait (FITOUT) generál kivitelezésben. Büszkék vagyunk arra, hogy komoly szerepünk van a FITOUT kivitelezői műfaj hazai meghonosíttatásában, a kifejezés szakmai értelmezésében.
1200*300

A tervezői szándék és a megrendelői ízlés megértésén keresztül mérnöki minőséget nyújtunk.

Ahhoz, hogy egy iroda a szerkezetkész állapottól a leggyorsabban eljusson a hatékony termelésig, a legapróbb részletnek is a helyére kell kerülnie. Az egyedi, extra belsőépítészettel rendelkező irodák egyben a munkavállalók motiválásának és megtartásának fő eszköze is lett, a sztenderd irodakialakítások ideje lejárt. Az ilyen irodakialakítások minőségi, jól szervezett kivitelezést igényelnek, így a FITOUT épített irodát többek között a Samsungnak, az Exxon Mobil-nak, Thyssenkrupp-nak,Nemzeti Banknak, Vodafone-nak,
a 150 m2-es helyiségtől a 30.000 m2-es komplexumig változatos méretű és adottságú irodákat megvalósítva.

Generálkivitelezés 20 év alatt irodakivitelezéseink során felkészültünk, hogy a megszerzett tudást és tapasztalatot generálkivitelezőként is kamatoztassuk.

Cégcsoportunk WORKUP üzletágát a precíziós és aprólékos munka szeretete sarkallta, magabiztosan nézünk a komplexebb feladatok elé, az építészeti víziók megvalósítása mellett a jó gazda gondosságával és felelősségével szolgáljuk megrendelőinket.