Mivel foglalkozunk?

Szolgáltatások

Teljes körű befejező szakipari munkálatok (FIT-OUT) generál kivitelezésben.

tovább
FIT-OUT munkák Mérnöki minőség és a részletekre való maximális odafigyelés.

A tervezői szándék és a megrendelői ízlés megértésén keresztül mérnöki minőséget nyújtunk.

Ahhoz, hogy egy iroda a szerkezetkész állapottól a leggyorsabban eljusson a hatékony termelésig, a legapróbb részletnek is a helyére kell kerülnie. Az egyedi, extra belsőépítészettel rendelkező irodák egyben a munkavállalók motiválásának és megtartásának fő eszköze is lett, a sztenderd irodakialakítások ideje lejárt. Az ilyen irodakialakítások minőségi, jól szervezett kivitelezést igényelnek, így a FITOUT épített irodát többek között az ENSZ-nek, a Magyar Postának, a NOKIA-nak, az IBM-nek, a CITIBANK-nak, az OMV-nek, a PHILIP MORRIS-nak, a 150 négyzetméteres helyiségtől a 15 ezer négyzetméteres komplexumig változatos méretű és adottságú irodákat megvalósítva.

  • # irodakivitelezés
  • # fit- out works
  • # office fit-out
Generálkivitelezés Nem titkolt célunk, hogy munkánk, hozzáállásunk és kommunikációnk minden elemével felülírjuk a kivitelezőkről élő negatív sztereotípiákat a megrendelők fejében.

Egy autó csomagtartójából indult a FITOUT története, amely ma már több ezer négyzetméteres irodakomplexumok profi kivitelezőjeként ismert.

Annak idején egy három fős gipszkartonos csapattal kezdtünk dolgozni, az ő létszámuk ma már a negyvenet közelíti, a gépészek száma ötről nyolcvanra, az elektromos két főről hatvanra duzzadt. Sosem késett miattuk egyetlen beköltözés sem, holott általában „nehezített pályán”, lakott irodaházban dolgozunk, ahol nem zavarhatjuk az irodaház megszokott életét.

  • # generálkivitelezés
Fejlesztés A legújabb anyagok, technológiák és trendek ismeretében eddig még nem találkoztunk megoldhatatlan kihívással.

Míg az építőipar a szerkezetépítésből kiindulva centiméterekben gondolkodik, egy fitoutban mindig milliméterekről beszélünk.

A nagy generálkivitelezők általában kívülről befelé bővítik a tevékenységeiket: a szerkezetek építésével indulnak, majd lassan belekóstolnak a szigorúbb koncentrációt és alaposabb szervezettséget megkövetelő belső munkákba is. Ezzel szemben a FITOUT-nál ezt a megszokott precizitást és maximalizmust terjesztik ki fokozatosan a teljes épület építésére, megtartva a fókuszt.

  • # irodaház fejlesztés
  • # ingatlanfejlesztés
  • # office building development

Készen állsz egy közös projektre?